Κιτ μετατροπής μεσαίας τριβής 350 watt + Μπαταρία Samsung

Print
Κιτ μετατροπής Tongsheng TSDZB 350 watt + μπαταρία Samsung 36 volt , 10.4Ah. Πρόκειται για την αναβαθμισμένη έκδοση του ήδη πετυχημένου μοντέλου που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα ηλεκτροκίνησης, στην πιο ανταγωνιστική τιμή της αγοράς.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΚΑΛΕΣΤΕ ΣΤΟ 22941 10543 ή ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL ΣΤΟ [email protected]
Τιμή μετρητοίς:680,00 €
Προσδιορισμός μεταβολής τιμής:
Sales price without tax 548,39 €
Tax amount 131,61 €
Τιμή / kg:

   Κιτ μετατροπής ποδηλάτου σε ηλεκτρικό Tongsheng Tsdz2b.

  Πωλείται κιτ μεσαίας τριβής για να μετατρέψετε το ποδήλατό σας σε ηλεκτρικό. Αν έχετε αρκετές ανηφόρες στην διαδρομή σας και χρειάζεστε έναν τρόπο για να βάλετε καθημερινά το ποδήλατο στην ζωή σας, με τρόπο που συνδυάζει την γυμναστική με την άνεση, το ηλεκτρικό ποδήλατο είναι η λύση! Εσείς ποδηλατείτε κανονικά και όποτε χρειαστείτε επιπλέον δύναμη είτε επειδή δεν θέλετε να ιδρώσετε άλλο είτε επειδή δεν θα μπορέσετε να ανεβείτε αλλιώς ανηφόρα πολύ μεγάλης κλίσης, το ηλεκτρικό μοτέρ θα σας δώσει την επιπλέον ισχύ που χρειάζεστε.

   Τα κιτ μεσαίας τριβής, έχουν πολύ μεγαλύτερη ροπή από τα κιτ τροχού άρα και μεγαλύτερη δυνατότητα ανάβασης. Επιπλέον τα κιτ με αισθητήρα ισχύος (όπως το συγκεκριμένο) έχουν άμεση εκκίνηση με ένα απλό πάτημα στο πετάλι και πιο φυσική αίσθηση ποδηλασίας.

   

   Το κιτ μπορείτε να το τοποθετήσετε και μόνοι σας αλλά προτείνεται ισχυρά η τοποθέτησή του από εμάς.

   Πλήρη χαρακτηριστικά:

  -          Μοτέρ μεσαίας τριβής 250 watt ή 350 watt, ροπής 80Nm max 

  -          Αισθητήρας ισχύος

  -          Εγκέφαλος (controller) για την διαχείριση του τρόπου εκφόρτισης της μπαταρίας και της έντασης του ρεύματος που εισέρχεται στον κινητήρα –ενσωματωμένος στο μοτέρ

  -          Μανέτες φρένων με αισθητήρες διακοπής του κινητήρα

  -          Display unit VLCD5 με μεγάλη lcd οθόνη στο κέντρο του τιμονιού

  -          Χειρόγκαζο

  -          Αδιάβροχη καλωδίωση όλων των εξαρτημάτων

   Μπαταρία που τοποθετείται στην θέση της παγουροθήκης (hailong), με στοιχεία ιόντων λιθίου, 36 volt/ 10,4 Ah μαζί με τον φορτιστή της 42v/ 2 A

   * Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μπαταρίας μεγαλύτερης χωρητικότητας (Ah) . Ενδεικτικά, αν το σύστημα συνδυαστεί με μπαταρία 36volt/14,4 Ah , υπάρχει ένα επιπλέον κόστος +80 ευρώ.

  ·         Παρέχεται εγγύηση 1 έτους για τον κινητήρα και την μπαταρία.